Partneri

Kontaktiraj nas

Shenzhen Chima Technologies Co Limited

Tel: + 86-755-89352603

Faks: + 86-755-89352612

Email: sales@chimacn.com

Dodati: 5 / F, zgrada NO.1, TongXin Industrijska zona, HengGang, LongGang, Šenžen, Kina

Shenzhen Chima Technologies Co Limited

CHIMA Partnerstvo za ITSP

Kao programer i proizvođač VoIP terminala, CHIMA radi sa svjetskim ITSP-ovima kako bi svojim klijentima ponudila VoIP usluge. Na našem sajtu smo naveli autentifikovane i preporučene ITSP-e kako bi naši korisnici mogli da izaberu. Pre nego što navedemo ITSP partnera na našem sajtu, testiramo naše VoIP uređaje sa ITSP servisnom platformom. Koristeći VoIP terminale i VoIP stope od CHIMA-a, i za kupovinu VoIP tarifa od CHIMA-inog ITSP partnera, uživat ćete u popustima na terminalima i cijenama.

Worldwide Agent Partner

Da bi CHIMA klijentima ponudila lokalnu pogodnost, CHIMA nastavlja tražiti partnere širom svijeta. Postanite CHIMA agent, vi ćete predstavljati CHIMA za cijelu liniju CHIMA proizvoda u vašem lokalnom području.

Distributeri širom svijeta, distributeri, distributeri

Da probijemo novi globalni VoIP i amp; Umrežavanje tržišta, i da bi se dobio veći udeo na tržištu, CHIMA radi sa svetskim distributerima, distributerima i preprodavačima kako bi klijentima pružili lokalnu pogodnost. Nećemo ih navesti na našim stranicama radi privatnosti. Međutim, svi upiti primljeni iz njihovih lokalnih područja biće proslijeđeni njima, a svi klijenti iz njihovog područja će biti zamoljeni da ih kontaktiraju direktno.

Brazilski distributer

Forquote Com.Eletronica LTDA (Ovlašteni CHIMA distributer u Brazilu) Forquote Com. Eletronica LTDA je distributer CHIMA Technologies Co.Limited u Brazilu.
Forquote pruža lokalne usluge za Chima u Brazilu. Možete kupiti i dobiti tehničku podršku na lokalnom nivou
Forquote.Address: Rua Sargento Rozende, 11, Vila Rui Barbosa, Sao Paulo, SP - 03734-270, Brazil
Alessandra Mello
TEL: + 55-11-996043341
Email: ale@fqt.com
brwebsite: www.forquote.com.br www.fqt.com.br

Partneri CHIMA Supply Chain

Kao proizvođač & amp; programer opreme za VoIP i umrežavanje, Stephen Technologies kupuje delove i komponente. Mi nismo kompanija za kupovinu. Da bismo osigurali kontrolu kvaliteta, vrijeme isporuke i podršku prije prodaje nakon prodaje, radimo sa stabilnim dobavljačima.

CHIMA Shipping Partners

Stephen Technologies nije kompanija koja se bavi kupovinom. Da bismo našim klijentima ponudili najniže troškove dostave i da našim klijentima ponudimo najsigurniji transport, mi radimo sa stabilnim partnerima u brodarstvu.