O nama

Kontaktiraj nas

Shenzhen Chima Technologies Co Limited

Tel: + 86-755-89352603

Faks: + 86-755-89352612

Email: sales@chimacn.com

Dodati: 5 / F, zgrada NO.1, TongXin Industrijska zona, HengGang, LongGang, Šenžen, Kina

Shenzhen Chima Technologies Co Limited


Naša istorija

Chima Technologies je visoko tehnološko preduzeće koje je nekoliko tehničara našlo 2006. godine, sa sedištem u Shenzhen, Kina. Chima je programer, kao i proizvođač za GPON, GEPON, IPTV i VoIP opremu, pružajući najkvalitetnije uređaje i profesionalne OEM usluge za naše kupce. Chima je takođe davao rešenje, pružamo usluge FTTH (Fiber to the home), IPTV i VoIP rešenja za naše kupce širom sveta, uključujući ISP (Internet provajdere) i sistemske integratore.


Naša fabrika

Zauzimamo ceo sprat od 1500 kvadratnih metara, mješavina za ured i fabričku upotrebu. Imamo R & D, tehničku podršku, prodaju, kupovinu, finansije, skladištenje, isporuku, proizvodnju i ljudske resurse / administraciju, odeljenja za nadzor u kompaniji.

R & D dept: odgovoran za hardver, softver i razvoj plesni.

Tehnička podrška: odgovorna za aplikacije i primene proizvoda GPON / GEPON, postavljanje FTTH, FTTB, FTTO, IPTV i VoIP rešenja i podrška na mreži.

Odnos prodaje: odgovoran za podršku pre prodaje, podrška nakon prodaje, odnosi s kupcima, plasmani naloga.

Kupovni dept: odgovoran za kupovinu sirovina, baza dobavljača i upravljanje odnosom dobavljača, plasman naloga dobavljača.

Finansijski dept: odgovoran za interne finansije preduzeća, upravljanje imovinom preduzeća, finansiranje preduzeća itd.

Departman za skladištenje: odgovoran za upravljanje zalihama preduzeća i upravljanje zalihama distributera.

Departman za isporuku: odgovoran za dostavljanje naloga.

Production Dept: Odgovoran za QC, QA, proizvodnju, testove funkcionalnosti, ispitivanja stabilnosti, ispitivanja performansi, montiranje proizvoda prije isporuke.

Ljudski Resurs / Administracija: Odgovoran za regrutovanje osoblja, administriranje ureda i održavanje ljudskih odnosa.

Nadzorni odjel: odgovoran je za strategiju kompanije, strategiju marketinga, strategiju istraživanja i razvoja, podršku resursima i nadzor za celu kompaniju.


Naš proizvod

Chima razvija i proizvodi Upravljačke i neupravljane IEEE802.3, IEEE802.3U, IEEE802.3ab, IEEE802.3Z sloj 2, sloj 3 Ethernet prekidače i Fibre medijske pretvarače, ITU-T G.984.x GPON OLT i ONTs, IEEE802.3ah , IEEE802.3av GEPON OLT i ONUs, IP PBX, IP telefon i CPE na osnovu SIP protokola, Android IPTV Setup polja i WiFi rutera. Da bi kružili naš lanac proizvoda i pojednostavili upotrebu naših proizvoda, Chima razvija i softver za upravljanje koji odgovara hardverskim proizvodima. Mi proizvodima GPON-a i GEPON-a pružamo jedinstveni NMS za pojednostavljivanje mrežnih održavanja kupca, mi takođe nudimo jednostavna VoIP i IPTV rješenja za brzu primjenu kupaca.


Primjena proizvoda

Chima proizvode široko raspoređeni od strane svjetskih internet provajdera, malih ureda i preduzeća. Porodice koriste Chima GPON, GEPON ONU i IPTV STB za Internet podatke, VoIP pozive i TV programe, korisnici malih kancelarija koriste Chima VoIP PBX, IP telefone za poslovne pozive, a preduzeće koristi Chima Ethernet prekidače za distribuciju mreže.


Naš sertifikat

Chima je kompanija ISO9001-2015, imamo svoj vlastiti sistem kontrole kvaliteta. Većinu naših proizvoda potvrdili su CE, FCC, Rohs, UL i Anatel. Evo nekih naših CE sertifikata:


Takođe imamo svoje patente, prikazane u nastavku:


Proizvodna oprema

Da bi našim kupcima pružili najprofesionalnije proizvode i softver, Chima poseduje profesionalnu R & D i proizvodnu opremu, kao i neophodna okruženja za testiranje.


Za testiranje korektnosti protokola i protoka Ethernet-a, imamo:

- Smartbits

- Itester 12000

- BigTao 200


Za kalibriranje WiFi i testiranje WiFi protoka, imamo:

- WT200

- WT208

- zaštićene kutije

- Bežični testeri za testiranje protoka


Za VoIP protokol i testiranje performansi, imamo:

- VoIP SIP Server baziran na standardnim RFC-ovima

- softver za proizvodnju VoIP testiranja

- Celokupno VoIP testno okruženje uključujući VoIP Pbx, IP telefone, ATA


Za Gepon i GPON testove interoperabilnosti i proizvodne testove, imamo:


- Gepon & GPON BOSA testni sistem

- Gepon & GPON Protokol Analizator

- Optički merači snage

- Huawei MA5680T OLT

- ZTE C300 OLT

- Fiberhome AN5516 OLT

- Zhone MX-194 OLT

- Alcatel Lucent 7360 OLT

- Eltex GPON OLT

- DASAN OLT

- Raisecom OLT

- Optički merači snage


Osim gore navedenog, imamo i neophodne IPv4, IPv6 i IPTV R & D i proizvodna okruženja. Mi obezbeđujemo kvalitet, stabilnost naših proizvoda uz naše profesionalne tehničke i proizvodne sposobnosti.


Tržište proizvodnje

Počela je prodaja u 2006. godini, a sada Chima služi više od 1000 ISP-a i sistemskih integratora širom svijeta. Naše glavno tržište je u Južnoj Americi, zapadnoj i istočnoj Evropi, Jugoistočnoj Aziji, Rusiji, Ukrajini, kopnenoj Kini. Do kraja 2017. prodali smo oko 2 miliona komada terminalnih uređaja našim kupcima širom sveta, a broj se povećava iz dana u dan.


Naša usluga

Chima nudi klijentu pre-prodajnu uslugu, uslugu u prodaji, nakon-prodajne usluge i usluge tehničke podrške.


Pre-sale usluge: Vaš prodajni predstavnik će biti odgovoran za sve pre-sale usluge.

Možete poslati e-poštu na sales@chimacn.com ili nas kontaktirati putem dugmeta Skype na našoj web stranici, tako da ćete biti dodeljeni prodajnom predstavniku. Možete da se konsultujete sa vašim prodajnim predstavnikom šta god želite da znate pre nego što naručite, uključujući, ali ne ograničavajući se na sledeće:

Pricing

Vrijeme dostave

Uslovi plaćanja

Garancijski uslovi

OEM / ODM termini

Performanse proizvoda

Preporuke za proizvode

Tehnička pitanja

RMA termini


Usluge u prodaji:

Za sve kupce, pružamo Chima brendirane proizvode i rešenja i / ili proizvode i rešenja za brendove. Mi pružamo OEM / ODM usluge za kupce. Svi naši proizvodi su prilagodljivi.


Za hardver možemo prilagoditi sledeće:

Veličina hard diska: može biti veličina PCB-a koja vam je potrebna.

Ime klijenta Model štampan na PCB: Ako imate svoje ime modela, možemo ga staviti na PCB u procesu postavljanja, tako da će se na vašem PCB-u pojaviti sopstveno ime modela.

Kućište: proizvod se može staviti u kućište koje već imate.

Mould: Možete nam pružiti svoj 3D dizajn, mi stvaramo kalup za vas.

MAC adresa: Može biti vaša sopstvena MAC adresa.

Label proizvoda: Može biti etiketa prema vašem dizajnu.

Kutije za pakovanje: može biti kutija za pakovanje prema vašem dizajnu

Logo: Vaš logotip može se prikazati na kućištu proizvoda, PCB-u, etiketi, ambalaži i sl.


Za softver možemo prilagoditi sledeće:

Softverska funkcionalnost: Ako vam je potrebna ne-standardna funkcija Chima proizvoda, možemo ga razviti za vas.

Logo: može postaviti svoj logotip u softver

Ime modela: možete postaviti sopstveno ime modela u softver

S / N: može da stavi sopstveni serijski broj u softver

HTML / Css: možemo vam poslati HTML stranice da izradimo sopstveni dizajn, a zatim primenite dizajn sa proizvodom koji ste naručili.


Posle prodaje:

Chima brine o svojim kupcima, pružamo usluge nakon prodaje našim kupcima na temelju teorije Fair-Play. Nudimo dvogodišnju garanciju za sve naše terminalne uređaje (TIP: pogledajte našu listu terminalnih uređaja), kao i 5-godišnju garanciju za naše uređaje za agregaciju (TIPs: pogledajte našu listu agregacionih uređaja).


Dvogodišnja garancija za terminalne uređaje:

Nudimo dvogodišnju garanciju za sve naše terminalne uređaje,

Od datuma isporuke narudžbe, ukoliko se u prvoj godini pronađe bilo kakva roba neispravna, mi nudimo zamjene za istu količinu grešaka bez plaćanja. Besplatne zamene se pripremaju za nedelju dana, a često se isporučuju zajedno sa redosledom. Ako su potrebne zamjene na hitnoj osnovi, pripremamo zamjene za jednu nedjelju i dostavljamo vam usluge avionom ili kurirskom uslugom. Chima priušti sve troškove za besplatne zamene.


Od datuma isporuke porudžbine, ukoliko se u drugoj godini pronađe bilo kakva roba neispravna, nudimo usluge besplatne popravke za neispravne proizvode. U ovom scenariju morat ćete vratiti neispravne proizvode natrag u Chima kinesku kancelariju, ili distributeru Chima u vama lokalno područje po sopstvenom trošku, distributeri Chima ili Chima će vam priuštiti troškove popravke i otpremnine.


Petogodišnja garancija za uređaje za agregaciju:

Nudimo 5 godina garancije za sve naše uređaje za agregaciju,

Od datuma isporuke porudžbine, ukoliko se u prvih 5 godina otkriju neispravne robe, mi nudimo zamenu za istu količinu grešaka po osnovu bespovratnih usluga. Besplatne zamene se pripremaju za nedelju dana, a često se isporučuju zajedno sa redosledom. Ako su potrebne zamjene na hitnoj osnovi, pripremamo zamjene za jednu nedjelju i dostavljamo vam usluge avionom ili kurirskom uslugom. Chima priušti sve troškove za besplatne zamene.


Servisne popravke van garancije

Ako je istekla garancija za robu koju kupite od Chime, Chima vam nudi naknadu za servisiranje. Ako želite ovu uslugu, molimo kontaktirajte Chima distributera odakle ste kupili ili, ako direktno kupite iz Chima štaba, možete direktno kontaktirati Chima štab kako biste zatražili cenu i vrijeme provedbe za uslugu servisiranja van garancije.


U ovom scenariju, morate platiti troškove za sljedeće:

- Troškovi popravke

- Troškovi isporuke napred i nazad